vrouwencirkel

Magic Moment

Het altaar klaarmaken voor Magic Moment

Wat is een Magic Moment? 

Een Magic Moment is een magische combinatie tussen vrouwencirkel, coaching en een workshop die vier keer per jaar wordt georganiseerd: elk seizoen krijgt een eigen Magic Moment. 

Het ritme van de seizoenen inspireert om elke cirkel een bijzondere invulling te geven die gelijkloopt met onze innerlijke kompas en elke cirkel is dan ook een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf. 

Ademwerk, body awareness, werken met essentiële oliën, een helend verhaal, innerlijke reizen en een ritueel zijn, naast heel wat andere dingen, vaste elementen waarmee gewerkt wordt.

Ook kruiden en hun wijsheid krijgen bijzondere aandacht in de Magic Moments. Er wordt steeds een unieke melange samengesteld in de energie van het seizoen waarna we je laten kennismaken met de medicinale kracht, maar ook de magische kracht ervan.

Een Magic Moments vrouwencirkel biedt je tools aan om je weer te verbinden met jezelf en de oeroude wijsheid die binnenin jou verborgen ligt, wachtend om ontdekt te worden. Deze wijsheid, op haar beurt, wijst jou de weg naar innerlijke rust, zelfliefde, balans en geluk. Het hoofd en onze mind komt meer op de achtergrond en ons hart gaat samen met de ziel de leiding nemen. 

Drie van de vier cirkels gaan door in De Verscholen Tuin in Deurne (Antwerpen), meestal op zondagmiddag of op onze prachtige locatie in de natuur in Wuustwezel ( Noord Antwerpen).

De vierde cirkel is een Deluxe Edition. Deze bijzondere editie bundelt alle elementen van een ‘gewone’ Magic Moment én heeft daarnaast alles van een magisch feest.  

Wat kan Magic Moment voor jou betekenen? 

  • Jezelf graag zien blijft een opdracht en je zoekt tools die je hierin kunnen bijstaan.
  • Je hebt een droom en/of een doel en je wil jezelf de kans geven om je droom/doel ten volle te verankeren in je heden en toekomst.
  • Je staat op een kruispunt in je leven en je zoekt wijsheid, moed en daadkracht om je te ondersteunen.
  • Je bent bewust bezig met je persoonlijke groeiproces en je zoekt een waardevolle aanvulling op je eigen innerlijk werk.
  • Je verlangt naar verbinding met gelijkgestemden. 

Kaarslicht, gezelligheid en edelstenen

Benieuwd?

Door op de knop hieronder te klikken, word je automatisch doorgestuurd naar de volgende Magic Moment, de praktische informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven. 

Laat ons samen magie creëren! 

© Copyright 2022 Magic Moments. All Rights Reserved.