Magic Remedies

MAGIC REMEDIES

Wat is een Magic Remedy? 

Een Magic Remedy is een bijzondere remedie voor de ziel die helemaal op maat wordt gemaakt. Deze remedies zijn dus heel persoonlijk daarom hebben wij alvorens Angélique start aan het maken van jouw remedie een gratis 'let's make magic' call. Zo kan zij invoelen in wat nodig is en ook samen een intentie concretiseren waarmee jouw Magic Remedy wordt gemaakt.

Hoe gaat dat in zijn werk?


Na de gratis call, koop je jouw gekozen Magic Remedy aan. Nadien gaat Angélique aan de slag met het maken van jouw remedie op maat. Dit gebeurd op een intuïtieve manier én met gebruik van een pendel of biotensor. Op deze manier communiceert Angélique het duidelijkst met haar intuïtie maar ook met haar 'spirit guides' die haar in dit proces vanaf de eerste rij bijwonen. Zo wordt alles zeer persoonlijk uitgemeten, alsook de hoeveelheden die nodig zijn. 

De Magic Remedies zijn een combinatie van alchemie, edelsteen essences, bloesem remedies, essentiële oliën, kruiden en reiki energie.

Je krijg steeds bij jouw Magic Remedy een compleet magisch handboek toegestuurd van jouw persoonlijke remedie met onder andere magische meditaties, oefeningen en de samenstelling van jouw Magic Remedy. Zo kan jij meteen aan de slag met jouw persoonlijke zielsremedie. Soorten Magie

ontdek hieronder de soorten Magic Remedies waaruit je kan kiezen
Healing Body Oil 50ml
24,99€

De healing Body Oil is ideaal voor dagelijks gebruik OF voor ritueel gebruik. De persoonlijke blend van essentiële oliën, edelsteen essences en bloesems maken het een complete heling voor lichaam, geest en ziel. De basis olie is steeds druivenpit olie voor normale huid of sesamolie voor de droge huid. Beiden zijn ook gekend voor hun verdraagzaamheid door zelfs de gevoeligste huiden.
Kortom 'Healing in een potje'.

Magic Aura Spray 30ml
14,99€ 

De Magic Aura Spray is bijzonder handig om overal mee te nemen, alsook op vakantie. Ook deze bevat een persoonlijke combinatie aan essentiële oliën, edelsteen essences en bloesems die jou op mentaal en zielenniveau ondersteunen met het proces waarin je zit of met de bepaalde intentie waarmee ze worden gemaakt. De Magic Aura spray wordt gemaakt in een basis van toverhazelaar hydrolaat.

Goddess Perfume Roller 10ml
9,99€ 

De naam Goddess Perfume Roller, spreekt voor zich, toch? Dit is een speciale combinatie van edelsteen essences, bloesems en oliën waarbij er met name aandacht wordt besteed aan de hoge frequentie essentiële oliën die jou helpen om te verbinden met jouw innerlijke Godin. De geuren alleen al spreken tot je goddelijke verbeelding.

Bij elke Magic Remedy ontvang je: 

 • Jouw Magic Remedy
 • Een persoonlijk en compleet handboek met magische meditaties, oefeningen en de samenstelling van jouw remedie
 • Een gratis 'Let's make magic' call om even persoonlijk contact te maken en jouw intentie helder te zetten
 • Duurzame en biologische materialen: De flesjes zijn herbruikbaar, de ingrediënten biologisch
 • Een mini goddess ritual guide om je te helpen jouw eigen ritueeltje te maken
 • Een extra 10% korting bij jouw volgende aankoop
 • De verzendkosten zijn incl. de prijs

Wat zit er allemaal in jouw persoonlijke blend en dus jouw Magic Remedy? 

1. Reiki energie

Elke Magic Remedy wordt met veel liefde gemaakt maar daarbij wordt zij ook nog eens opgeladen met helende Reiki (universele) energie. Angélique is ingewijd in Reiki II. Dit maakt dat zij deze energie mag inzetten om anderen te helpen in hun helingsproces.

2. Edelsteen essence(s)

Soms worden er ook effectieve kleine edelstenen toegevoegd aan een blend indien nodig, maar meestal wordt er gebruikt gemaakt van essences. Dit zijn zuivere 'extracten' van edelstenen die de energie van de steen geconcentreerd bevatten. 

3. Essentiële oliën

Er wordt een persoonlijke keuze gemaakt uit een of enkele van de 20 beschreven heilige oliën door Felicity Warner. Deze 20 heilige oliën, oorspronkelijk benoemd en gebruikt door de priesteressen van de 'Myrrhophore lineage', worden op een heel andere manier ingezet dan de klassieke aromatherapie. Deze oliën bevatten een hele hoge frequentie die door onze ziel wordt herkent en daarmee erop gericht is zaken van de ziel te ondersteunen. Eén van de bekendste priesteressen van deze oeroude lijn was Maria Magdalena.

4. Bloesems

Bloesemremedies zoals die van Bach zijn redelijk bekend. Iets minder bekend zijn de Nederlandse bloesemremedies. Beiden worden gebruikt bij het maken van Magic Remedies. 

5. Kruiden

Voor de remedies maakt Angélique gebruik van enkele vaste kruiden die ze toevoegt. Dit zijn lavendel, roos, kamille, blauwe lotus en hibiscus. Deze kruiden bevatten een belangrijke magische kracht die vooral vrouwen helpt om te verbinden met zichzelf.

6. Basisolie / vloeistof

Elke Magic Remedy bevat een basis waaraan de persoonlijke blend wordt toegevoegd. Voor de roller en body oil is dit een basisolie van Druivenpit olie voor vette huid of Sesamolie voor droge huid. De spray heeft een basis van toverhazelaar hydrolaat. Deze draagstof vormt de basis en zorgt dat het geheel goed gemengd wordt.

Healing Body Oil

Het maken van een Healing Body Oil tijdens de workshop

Over Angélique

Angélique is holistisch psychotherapeut, herboriste, aromatherapeut en natuurgeneeskundige. Daarbij heeft ze nog additionele opleidingen gevolgd om te verdiepen in edelstenen, bloesems en alchemie. 

Buiten dat kennis belangrijk is, weet ze dat kennis zonder wijsheid compleet nutteloos is. Deze wijsheid komt voort vanuit een goede verbinding met jezelf, de bron en van daaruit komt ook een goede intuïtie. 

Intuïtie is ook een essentieel element bij het maken van de remedies samen met de biotensor om het geheel uit te meten voor de desbetreffende ziel. 

Angélique is gepassioneerd door de natuur, natuurlijke geneeswijzen en haar paarden samen met de wijsheid die ze haar brengen.

Een Magic Remedy is voor jou wanneer je: 

 • Kiest voor zelfliefde en jezelf hierin wil verdiepen
 • Met energie-werk bezig bent en jezelf hierin wil ondersteuren. Energetische hygiëne is immers belangrijk
 • Jezelf dieper wil verbinden met je innerlijke godin en priesteres. Zij die waken over de wijsheid
 • HSP bent en jezelf extra wil beschermen
 • Je graag wil verdiepen in je proces van innerlijke groei
 • Graag iets wil loslaten maar voelt dat je hier extra ondersteuning bij kan gebruiken
 • Voelt dat je energetische balans even niet is wat het moet zijn door een bepaalde gebeurtenis in je leven
 • Je eigen intuïtie, zelfvertrouwen en energetische gezondheid wil bevorderen
 • Behoefte hebt aan ondersteuning in het verbinden met de aarde ( gronden), je (hogere) zelf en/of jouw spirit guides. 
 • In een bepaald proces zit waarbij je ondersteuning van planten, hoge frequentie oliën en edelstenen kan gebruiken

Steps

1

Plan je gratis call in

Tijdens deze call heb je persoonlijk contact met Angélique. Let op: dit is geen vragenronde, wanneer je deze call inplant ben je ook van plan een Magic Remedy aan te kopen.
2

Jouw Magic Remedy wordt gemaakt

Op het einde van de call koop je jouw remedie aan en gaat Angélique voor jou aan de slag met alles wat nodig is om jouw Magic Remedy vorm te geven met de juiste ingrediënten en de juiste intentie.
3

Je ontvangt jouw remedie thuis

Na de afgesproken termijn, ontvang jij jouw remedie thuis samen met nog enkele magische extra's 

Ontdek onze Magic Remedy workshop en leer zelf jouw remedies maken! 

Doorheen het jaar worden er workshops georganiseerd waarin je zelf jouw Magic Remedy leert maken. Je krijgt daarbij ook veel uitleg over de ingrediënten die gebruikt worden zoals edelstenen, kruiden en essentiële oliën zodat je zelf ook kundig aan de slag kunt. Het is ook mogelijk om deze workshop op aanvraag te organiseren mits een groepje van minstens 6 vrouwen.

Wat anderen zeggen

Toen ik mijn healing body oil opende kwamen de heerlijke geuren mij al tegemoet. Alleen de geuren brachten mij al naar andere oorden. 
Ik gebruik mijn healing body oil als momentje voor mezelf, elke avond voor ik ga slapen. Ik breng hem dan aan op de borstkas en op de slapen en elke keer voel ik meteen ontspanning en nadien een soort innerlijke rust over mij heen komen. Hij stimuleert voor mij aangename dromen en een goede slaap. Ik zou het ook wel 'vakantie in een potje' durven noemen.

Steffi

Ik ben sprakeloos, het lijkt alsof Angélique me door en door kent terwijl ik weet dat dit niet zo is. Tijdens het gebruiken van de Magic Aura spray kreeg ik steeds een soort opwellend gevoel bij mijn hart, alsof er spanning uit moest. Dit is ook wat er gebeurde nadien en wat een opluchting. Ik had het niet gedacht maar de remedies zijn bijzonder krachtig, nét omdat ze zo persoonlijk voor mij zijn gemaakt denk ik. Telkens bij het gebruiken van de spray voelde ik mij ook meteen gronden. Nadien kon ik lezen in mijn handboekje wat de samenstelling was, met de nodige uitleg bij en dan vielen de kwartjes echt. Buiten dat het mij echt heling heeft gebracht, van dingen die soms nog in mijn onbewuste vastzaten, hielp het mij in het moment zelf om terug tot bij mezelf te komen. 

Elsie

Volg ons op sociale media

© Copyright 2022 Magic Moments. All Rights Reserved.