Magic Guide

De Magic Guide: jouw gids naar een leven vol magie

Wij beschouwen het als onze missie om de wereld elke dag een beetje mooier te maken.
We kennen de schaduwzijde van het leven maar al te goed en net de uitdagingen zijn voor ons de stimulans geweest om op zoek te gaan naar hoe we de magie van het leven bij onszelf konden terugvinden.

Tijdens de reis die we maakten, verzamelden we heel wat tools die ons blijvend ondersteunen en die mee verdiepen en transformeren.

Dat is wijsheid die we willen delen en heel veel ervan hebben we in deze uitgebreide gids gestoken. Volg je hart, begin je eigen reis en laat deze Magic Guide je richting geven in je persoonlijke groeiproces.

De Magic Guide is een complete gids die je ondersteunt in jouw proces naar zelfliefde, geluk, rust en balans. Hij wijst je de richting naar je innerlijke wijsheid en helpt je jouw eigen kompas weer te kalibreren. 

De Magic Guide is een gids van 200+ pagina's in A5 formaat, dus ook handig om mee te nemen. 

Bekijk onze formules hieronder. 

Voor alle BLOOM lezers hebben wij een speciale korting. Deze kortingscode (die te vinden is in het Bloom magazine) is van toepassing op alle formules en kan je invullen op de betaalpagina zelf. 


Onze magische formules

Formule 1
€49

Wat je krijgt: 

- Magic Guide

Formule 2
€104

Wat je krijgt: 

- Magic Guide (twv 49€)

- Ticket voor een Magic Moment (twv 75€)

Formule 3
€114 

Wat je krijgt: 

- Magic Guide(twv 49€)

- Privé Tarot sessie OF privé sessie 'overtuigingen transformeren'  (twv €85)

Formule 4
€149 

Wat je krijgt: 

- Magic Guide(twv 49€)

- Magic Journey (twv 125€)
Dit is een op maat gemaakte 1-op-1 helingsceremonie.

Bij elke formule ontvang je: 

 • Jouw Magic Guide 
 • Afhankelijk van de formule die je kiest, doe je mee met een Magic Moment naar keuze, boek je een Tarot- of een sessie 'overtuigingen transformeren' OF een complete één-op-éénceremonie bij een van ons. (Magic Journey). Wanneer je dus een privé sessie, een Magic Journey of een Magic Moments naar keuze hebt gekozen, mail je ons best even om jouw afspraak vast te leggen of om even door te geven welke Magic Moment je wil meedoen. 

'Don't wait for magic to come to you, create magic'

Met onze Magic Guide.
Jouw gids naar een leven vol magie.

Wat houdt deze Magic Guide allemaal in? 

1. Planner for Personal Growth

Planner met magische affirmaties en oefeningen die jouw persoonlijke ontwikkeling een boost geven.

2. Season's guide 

Gids in het ritme van de seizoenen met helende verhalen, rituelen en kruidenmelanges. 

3. Moon journal

Journal die jou begeleidt in het maken van je eigen maanrituelen, met info over bijpassende essentiële oliën en edelstenen. 

4. Dream journal

 Journal die je uitnodigt om het mysterie van je dromen te ontrafelen.

5. Magic Notes

Mooie lege pagina’s om je eigen magie verder woorden te geven.

6. Prachtige illustraties

In het boek zijn illustraties verwerkt die speciaal voor deze Magic Guide zijn gemaakt door kunstenares Elke Onzea. In deze illustraties zit veel liefde en magie en dat is voelbaar. Ze zorgen ervoor dat de Magic Guide een echt kunstwerk is geworden. 

Hoe definiëren wij 'Magie' ?

Magie definiëren wij als de ongrijpbare betovering van het eindeloze universum die liefde en wijsheid doet belanden op de juiste plek, op het juiste moment, in het hart dat er rijp voor is.

Wanneer deze twee samenkomen ben je helemaal verbonden met jezelf, de bron, anderen en vooral met jouw innerlijke wijsheid en intuïtie die je eigen unieke kompas zijn.

Er ontstaat dan puur geluk, balans, innerlijke rust en vrede. Je hebt toegang tot de collectieve bibliotheek van wijsheid, liefde en heling. 

De magische momenten zijn niet afhankelijk van bepaalde omstandigheden of van gebeurtenissen, maar komen volledig van binnenuit. Dat wil zeggen dat we het ontstaan ervan zelf in de hand hebben.

Er komt veel persoonlijk werk, zelfreflectie en zelfliefde aan te pas om deze magie te doen ontstaan en te vermeerderen. Het is bovendien de weg ernaartoe, en niet het einddoel, waarin de magie ligt verscholen. 

De Magic Guide is voor jou wanneer je:

 • Kiest voor zelfliefde en jezelf hierin wil verdiepen
 • Jezelf dieper wil verbinden met je innerlijke wijsheid
 • Je naar een volgende fase wil in jouw persoonlijke groei en jouw proces een boost wil geven
 • Je openstaat voor het idee dat jij, en enkel jij, de kracht én alle ingrediënten al bezit om een magisch leven te creëren
 • Gewoon geïnteresseerd bent in spiritualiteit en innerlijke groei
 • Meer magie wil uitnodigen in je leven en vooral wil leren dit zelf te cultiveren. Alle magie is namelijk al aanwezig IN jou ;-)
 • Je eigen intuïtie, zelfvertrouwen en (energetische) gezondheid wil bevorderen
 • Jouw leven en jouw geluk in eigen handen wil nemen
 • Voelt dat jouw energetische balans even niet is wat het zou moeten zijn

Wat zeggen onze lezeressen

"Wat was ik blij toen ik De Magic Guide eindelijk in handen kreeg! Hij is nog mooier en waardevoller dan ik mij had kunnen inbeelden. Het plaatje klopt: de teksten sluiten heel mooi aan bij de tekeningen en elk detail is tot in de puntjes uitgewerkt. Het fijne aan de Magic Guide is dat je hem kan je gebruiken volgens je eigen noden: alles is aanwezig! Je kan jezelf volledig overlaten aan je intuïtie. Zo belandde ik zelf puur intuïtief bij de maankalender, meer achteraan in het boek. Achteraf gezien bleek dat exact te zijn wat ik nodig had op dat moment. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar de magie in het leven!"

Ann

Lezeres

"Toen ontstond er de magic guide van Angelique en Nathalie.
Hen ken ik van vorig jaar. Ik nam toen voor de eerste keer deel aan hun vrouwencirkel en die was adembenemend, magisch en waardevol. Ik heb maanden nadien de energie die daaruit is ontstaan na gevoeld. Mijn kijk op het leven heeft het duidelijk veranderd.
Hun magic guide was voor mij dan ook iets om naar uit te kijken.

Alleen was er dat stemmetje in mezelf (blijkt de naam angst te hebben), die me telkens weer bewust de vraag stelde: " Is dit echt wat je nodig hebt? Een zoveelste boek over zelfgroei, zelfontplooiing en spiritualiteit?"
Vanuit deze twijfels, richtte ik mijn vraag aan Nathalie. Nathalie gaf mij antwoord en duidelijkheid.
De reden waarom ik dit boek zou kopen is net om de spirituele reis binnenin mezelf te voelen, te ervaren en te leiden. Een gids die je gebruikt hoe jij het wil. Die je niet vastzet in to-do's binnen die week, maand of jaar. Die geen vaste structuur kent die je niet mag/kan doorbreken. Een gids die het leven omvat in elke vorm. Ik was dan ook meteen overtuigd en bestelde een exemplaar nog voor hun boeklancering en het heeft me nog geen seconde spijt gebracht."

Steffie

Lezeres

Breng de magie weer terug in je leven en laat de Magic Guide je hierbij ondersteunen 

De Magic Guide is een complete gids boordevol moderne magie, gegoten in een luchtig jasje.

Volg ons op sociale media

© Copyright 2022 Magic Moments. All Rights Reserved.